Google+ Google Ulei de krill 1000 mg Original din Canada te ajuta sa reduci colesterolul rapid si eficient - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Ulei de krill 1000 mg Original din Canada te ajuta sa reduci colesterolul rapid si eficient

By on July 2, 2013

Reducerea colesterolului ridicat este necesara din cauza ca reprezinta un factor semnificativ pentru dezvoltarea bolilor de inima, atac de cord si a altor conditii de sanatate. Desi, acest lucru poate fi realizat cu ajutorul medicamentatiei, uneori alternativele naturiste sunt mai benefice si mai eficiente. Uleiul de krill este o sursa foarte buna de omega 3 care te poate ajuta la reducerea colesterolului, intr-o maniera rapida si eficienta.

Uleiul de krill este mai puternic decat uleiul de peste, dupa cum a fost acesta descris si in emisiunea renumita a Dr Oz. Acest tip de ulei este mai puternic decat cel de peste din cauza concentratie mult mai ridicate de acizi grasi omega3, continutul de antioxidanti benefici pentru organism, insa si modalitatea de absorbtie a acizilor grasi omega 3, care are loc mult mai rapid. Printre efectele sale miraculoase se numara si scaderea colesterolului rau LDL, cresterea celui bun HDL, reglarea tensiunii si alte beneficii majore.

In plus, uleiul este extras din krill, crustacee asemanatoare cu crevetii, care traiesc in apele cele mai curate din jurul Antarcticii. Din acest motiv, uleiul are sanse mult mai scazute sa contina substante contaminante care se pot gasi in pesti. Uleiul de krill de 1000 mg original din Canada te ajuta sa reduci colesterolul rapid si eficient, fiind tocmai doza recomandata. Un flacon contine 60 de capsule, suficient pentru o luna de administrare. Pentru scaderea colesterolului se recomanda cate doua capsule pe zi, pentru o perioada de trei luni.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *