Google+ Google Ulei de Krill si Efectele sale Asupra Pielii - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Ulei de Krill si Efectele sale Asupra Pielii

By on February 20, 2015

Uleiul de krill este benefic pentru sanatatea pielii, desi subiectul mai are nevoie de cateva studii ulterioare. Acizii grasi esentiali ajuta in cazul acneei si reducerea inflamatiilor la nivelul pielii, declara doctorii James balch si Mark Stengler in Prescriptie pentru leacuri naturale. Ei adauga ca s-ar putea ca rezultatele vizibile sa apara intre patru si opt saptamani.

Psoriazisul este o conditie comuna a pielii care cauzeaza roseata si iritatii ale pielii, insa poate fii imbunatatita cu ajutorul EPA. Unul dintre studii, efectuat asupra a 28 de indivizi pe o perioada de opt saptamani, a descoperit ca o doza de 1.8 grame de EPA a dus la imbunatatiri ale mancarimii si a rosetii.

S-ar putea sa ai nevoie de sase ori aceeasi doza de EPA dintr-o doza obisnuita de krill. Chiar si asa, la sfarsitul unui studiu de trei luni efectuat asupra efectele uleiului de krill, asupra a 120 de persoane, participantii au primit un chestionar pentru a afla date despre efectele pe care le-a avut suplimentul asupra infatisarii fizice – par, piele, unghii, riduri, nevoia pentru creme faciale.

Dupa doar o luna, majoritatea subiectilor au spus ca „uita de creme pentru ca pielea se simte mai hidratata.” A aparut o imbunatatire cu 50 % in hidratarea, tonifierea pielii, a parului si infatisarea ridurilor.

Un alt studiu, inca nepublicat, a descoperit ca o doza de doua grame de ulei de krill pe zi a redus incidenta aparitiei cancerului de piele cu pana la 50 % la persoanele expuse la radiatiile UV. In cazul persoanelor care foloseau si suplimentul, cat si un produs cu folosire externa, rezultatul a fost de 67 %.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About deya_dee7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *