Google+ Google Uleiul de Krill are Beneficii pentru Mai multe Conditii de Sanatate - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Uleiul de Krill are Beneficii pentru Mai multe Conditii de Sanatate

By on February 23, 2015

Exista mai mult de 10 beneficii in sanatate cercetate ale uleiului de krill. Se crede ca beneficiile observate ale uleiului de krill sunt rezultatul mai multor factori:

  • Acizi grasi omega 3 (EPA si DHA)
  • Fosfolipide care pun omega  EPA si DHA intr-o forma care se absoarbe repede
  • Un antioxidant puternic si unic numit astaxantina

Fosfolipidele sunt elemente constitutive pentru fiecare membrana celulara si sunt critice pentru sanatatea noastra pentru ca membrana este cea care determina ceea ce intra in celule (atat nutrienti, cat si toxine) si ceea ce iese din ele. Functia benefica principala a acizilor omega 3 (EPA/DHA) este ca schimba in mod dramatic calitatea membranelor celulare.

Pentru a putea profita de pe urma beneficiilor pe care le au omega 3, acestea trebuie transformate in forma fosfolipida. Beneficiul uleiului de krill spre deosebire de uleiul de peste este ca 40 % din uleiul de krill este unit cu fosfolipide, care in comparatie cu uleiul de peste nu mai trebuie transformat. Cercetatorii continua sa cerceteze uleiul de krill pentru ca ei cred ca fosfolipidele din uleiul de krill reprezinta cheia pentru a rezolva probleme serioase de sanatate.

Conditiile principale de sanatate asupra carora au fost analizate efectele uleiului de krill sunt:

  • Pentru sanatatea cardiaca si a inimii ( mai ales pentru scaderea colesteroului rau si cresterea celui bun)
  • Sanatatea articulatiilor, incluzand beneficiile uleiului de krill pentru artrita si reducerea durerii
  • Sanatatea femeilor (sindrom premenstrual, pentru durerile si schimbarile starii de spirit din timpul menstruatiei)
  • Sanatatea creierului ( mai ales in cazul deficitului de atentie, boala Alzheimer, dementa)

Printre beneficiie uleiului de krill, putem aminti ca acesta are beneficii si pentru persoanele care sufera de depresie, diabet, are beneficii pentru piele si pentru sanatatea vederii.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About deya_dee7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *