Google+ Google Uleiul de Krill este Eficient pentru Diabet - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Uleiul de Krill este Eficient pentru Diabet

By on February 21, 2015

Uleiul de krill reduce nivelurile ridicate de lipide si glucoza, care sunt semnificativ de ridicate la diabetici. Diabetul este una din acele conditii de sanatate care prezinta sensibilitate fata de alte conditii de care poate fi declansata. Un exemplu:  daca ai diabet, sansele sunt ca esti si supraponderal, daca esti supraponderal, sansele sunt sa dezvolti o boala coronara.

In acest sens, cercetatorii din Rusia au descoperit ca diabeticii care consumau carne de krill aveau acumularea de placa redusa in artere, ceea ce inseamna ca sangele care circula prin vene si artere vor putea circula mai putin deranjat de depozitele de placa care pot cauza atacuri de inima, mai ales atacuri de inima care te pot ucide pe loc.

Persoanele care au diabet produc insulina insa aceasta poate sa nu fie suficienta pentru a face fata glucozei din circulatie sau poate receptorii de insulina au devenit saturati – conditie care poarta denumirea de rezistenta la insulina. Ca raspuns la nivelurile de zahar din sange, receptorii de insulina pot deveni activati pentru a produce insulina care descompun zaharul.

Cercetatorii sunt de parere ca uleiul de krill poate afecta receptorii de insulina localizati in peretii celulelor. Totusi, inca nu este cunoscuta cu exactitate modalitatea in care actioneaza uleiul de krill, insa nu exista dubii ca acesta are efect.

Sute de studii au aratat ca omega 3 pot scadea colesterolul si nivelul de trigliceride atat la diabetici cat si oamenii sanatosi. Unul dintre studiile efectuate pe uleiul de krill a administrat intre 1 si 3 grame persoanelor cu diabet.

Diferenta de dozaj a fost efectuata in functie de greutatea corporala a persoanei. S-a descoperit ca uleiul de krill este mult mai eficient pentru reducerea  si al altor parametri sange – lipide cum sunt colesterolul si trigliceridele, in comparatie cu uleiul de peste si placebo.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About deya_dee7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *