Google+ Google Uleiul de Krill si Sanatatea Creierului - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Uleiul de Krill si Sanatatea Creierului

By on February 24, 2015

Aproape toate structurile si functiile creierului sunt dependente de acizi grasi esentiali cum sunt DHA si EPA, abundente in uleiul de in krill. Creierul este centrul sistemului nostru nervos si este organul ce mai infometat dupa energie.

Uleiul de krill contine pana la 42 % fosfolipide. Acizii grasi omega 3 din uleiul de krill (EPA si DHA) sunt lipiti de aceste fosfolipide. Toate celulele creierului si ale sistemului nervos sunt acoperite de o membrana cu 2 straturi care este creata din molecule grase (fosfolipide). Fibrele nervilor din creier si corpul nostru sunt onconjurate de mielina, care este creata din diverse grasimi si acizi grasi, fosfolipide, colesterol si proteine.

De exemplu, cercetatorii au descoperit ca celulele creierului la persoanele care sufera de scleroza multipla tind sa fie scazute in acizi grasi esentiali, cum este si DHA. Indivizii cu simptome de hiperactivitate si deficit de atentie au de asemenea nivel scazut de DHA.

Ulei de krill pentru sanatatea mentala
Fosfolipidele, cum sunt si cele din uleiul de krill, sunt tot mai des folosite pentru a trata conditii ca depresia, deficitul de atentie, schizofrenie si boala Alzheimer. Functiile creierului depind in mare parte de circulatia oxigenului si a nutrientilor in creier.

Daca unul dintre sistemele circulatorii este blocat, va ajunge mai putin oxigen spre creier. Sangele este umplut cu structuri minuscule care se numesc trombocite si care devin lipicioase daca acizii grasi omega 3 sunt in cantitati mici. Din acest motiv sangele poate deveni malos

Ulei de krill cu omega 3
Acizii grasi omega 3 din uleiul de krill poate slabi vazcozitatea acestor trombocite si poate avea efect de subtiere a sangelui. Aceasta este una dintre beneficiile primare pentru creier si inima ale substantelor care au continut bogat de omega 3. Este si motivul pentru care producatorii sugereaza evitarea dozelor prea mari daca folositi deja un medicament prescris de doctor.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About deya_dee7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *