Google+ Google Uleiul krilloil poate fi raspunsul pentru o viata sanatoasa lunga - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Uleiul krilloil poate fi raspunsul pentru o viata sanatoasa lunga

By on April 10, 2013
uleiul-krilloil-poate-fi-raspunsul-pentru-o-viata-sanatoasa-lunga

Uleiul krilloil este una dintre cele mai promitatoare descoperiri din domeniul suplimentelor pentru sanatate.

Uleiul Krilloil este creat din niste animale marine mici care seamana cu crevetii si traiesc in ocean. Fac parte din lantul trofic marin inferior, insa in ciuda marimii lor, sunt sursa principala de hrana a multor creaturi foarte mari din ocean.

Krillul inoata in ocean la diferite nivele si in grupuri mari, numite si roiuri. Ele se hranesc cu plante mici din apa si cu animale microscopice cunoscute ca zooplankton. Roiurile mari atrag animalele marine mai mari si pasarile. Ele au fost colectionate si pentru consumul uman, mai ales in Japonia si Rusia.

Inca din anii 1990, krill a fost colectionat si folosit in productia suplimentelor. Acestea sunt ideale pentru ca au un continut mult mai bogat de acizi grasi omega 3 decat suplimentele traditionale cu ulei de peste omega 3. Suplimentele pe baza de ulei krilloil au fost testate in diverse studii si s-a demonstrat ca au nenumarate beneficii pentru o gama variata de probleme de sanatate.

Unul dintre principalele beneficii ale suplimentelor pe baza de ulei krilloil este ca ajuta la orice durere musculara sau a incheieturii. Acestea includ artrita si alte conditii ale muschilor si ale incheieturilor. In plus, omega 3 ajuta si la reducerea inflamatiilor din corp.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *