Google+ Google Un nou tip de omega 3 – uleiul krilloil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Un nou tip de omega 3 – uleiul krilloil

By on March 27, 2013
un-nou-tip-de-omega-3-uleiul-krilloil

De ani intregi, cercetarile demonstreaza ca acizii grasi omega 3 ajuta la scaderea riscului de a dezvolta atac de cord, atac cerebral, anumite tipuri de cancer, depresie si inflamatii.

Omega 3 sunt impartite in trei componente principale: ALA, EPA si DHA. Ultimele doua se gasesc in surse marine si sunt forme de omega 3 care se absorb usor. ALA se gaseste in surse alimentare pe baza de plante si alunele de padure, alge si boabele de soia. Desi aceste uleiuri se gasesc in pesti grasi ca somonul si tonul, multe persoane sunt ingrijorate de toxinele pe care le pot contine aceste versiuni.

Din acest motiv a aparut uleiul krilloil ca un nou pas in minunata lume a omega 3.

Ca si uleiul de peste, uleiul krilloil contine acizi grasi polisaturati din familia omega 3, EPA si DHA. Spre deosebire de uleiul de peste, EPA si DHA din uleiul krill vin atasate la fosfolipide. Aceasta diferenta de structura duce la o absorbtie mai buna si livrarea DHA spre creier. In plus, uleiul krilloil contine un antioxidant carotenoid puternic numit astaxantina care previne oxidarea celor doua omega 3.

Un studiu realizat in 2007 a descoperit ca suplimentarea zilnica cu uleiul krilloil scade semnificativ inflamatiile si simptomele artritice la pacienti care sufera de probleme cardiace si artrita. Alte studii au descoperit ca uleiul krilloil functioneaza la fel de eficient ca alte surse de omega 3, insa in doze mult mai mici. In plus, acest ulei creste colesterolul bun HDL si scade trigliceridele.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *