Google+ Google Utilizari ale Suplimentelor pe Baza de Ulei de Krill - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Utilizari ale Suplimentelor pe Baza de Ulei de Krill

By on February 22, 2015

Se crede ca cea mai buna sursa de omega 3 o reprezinta pestele de apa rece. Din pacate, chiar si daca tu consumi o cantitate suficienta de peste, exista sanse foarte mari sa ingerezi si metale grele. Spre deosebire de peste, krillul este prea mic pentru a putea contine asa ceva.

Uleiul de krill este creat dintr-un animal foarte mic, care se aseamana crevetilor. Anumite tipuri de balene si pisicile de mare mananca in principal krill. In norvegiana, cuvantul respectiv inseamna mancare pentru balene.

Oamenii extrag uleiul din krill, il plaseaza in capsule si il folosesc cu scop medicinal. Anumite tipuri de suplimente indica faptul ca folosesc krill din Antarctica – aceasta se refera la o specie de krill numita Euphausia superba.

Uleiul de krill  se foloseste pentru bolile cardiovasculare, niveluri ridicate de grasimi in sange (trigliceride), colesterol si tensiune ridicata, osteoartrita, depresie, sindrom premenstrual, cancer, atac cerebral si perioadele dureroase ale menstruatiei.

Cum functioneaza? Uleiul de krill contine acizi grasi similari uleiului de peste. Aceste grasimi sunt unele benefice care scad inflamatiile, reduc nivelul de colesterol si fac trombocitele din sange mai putin lipicioase pentru a nu forma cheaguri.

Utilizari ale suplimentelor pe baza de ulei de krill

  • Colesterol ridicat: cercetarile au demonstrat ca o doza de 1 – 1.5 grame de ulei ulei de krill pe zi reduce colesterolul total si cel LDL si il creste pe cel HDL la pacientii cu colesterolul ridicat. Dozele mai mari, de 2 – 3 grame pe zi, reduc semnificativ si nivelul de trigliceride, alt tip de grasimi din sange.
  • Alinarea sindromului premenstrual
  • Artrita: unele cercetari sugereaza ca persoanele cu artrita care folosesc 2 grame de ulei de krill pe zi au mai putine dureri, rigiditatea scazuta si functioneaza mai bine dupa 30 de zile de tratament
  • Hipertensiune
  • Psoriazis
  • Depresie si multe alte conditii

 
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About deya_dee7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *