Google+ Google Utilizarile suplimentelor krill oil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Utilizarile suplimentelor krill oil

By on March 27, 2013
utilizarile-suplimentelor-krill-oil

Suplimentele krill oil sunt extrase din krill, crustacee acvatice care apartin genului Auphasia.

Acest tip de ulei krill oil este cu mult superior fata de continutul nutritiv al uleiului de peste in mai multe feluri.

Componentele suplimentului krill oil

Exista trei componente nutritionale majore. Ca si uleiul de peste, krill oil contine niveluri ridicate de acizi grasi omega 3. Astfel, orice beneficii are uleiul de peste se aplica si in cazul uleiului krill oil. Totusi, acesta din urma contine si componente pe care uleiul de peste nu le are si anume fosfolipide omega 3 si un tip de antioxidant numit astaxantina.

Beneficiile suplimentului krill oil

– In bodybuilding

Acizii grasi omega 3 sunt beneficii in boldybuilding din cauza proprietatilor anabolice si potentiale de a creste masa musculara. Omega 3 au si efecte anti – inflamatorii care ajuta la recuperare si sprijin pentru incheieturi.

– Ca antioxidant

Antioxidantii sunt benefici din mai multe motive, incluzand grabirea procesului de recuperare si imbunatatirea sanatatii generale. Unul dintre studiile efectuate asupra acestui tip de ulei a descoperit ca o doza egala sau chiar mai mica decat uleiul de peste ajuta la imbunatatirea nivelului de colesterol, glucoza si trigliceride. Acest lucru inseamna si ca suplimentele cu krill oil sunt mai bune pentru inima si reprezinta un tratament mai buna pentru bolile cardiovasculare decat uleiul de peste obisnuit.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *